Receptek

Tom Yum Gung leves

Tom Yum Gung leves

Frisshalpiac 2017. 01. 26. 0
Hozzávalók: 500gr közepes méretű rákfarok 1 kisebb csokor petrezselyem gyökér 1/2 teáskanál egész fekete bors 300gr shiitake gomba vagy fafül gomb...
Tovább
Pangasius filé házi pestóval töltve, feltekerve, Serrano sonkával betekerve és végül sütőben megsütve

Pangasius filé házi pestóval töltve, feltekerve, Serrano sonkával betekerve és végül sütőben megsütve

Frisshalpiac 2016. 02. 07. 0
Hozzávalók: 2 evőkanál mandulafenyőmag (sima fenyőmag) 50 gr parmezán 1 kis csokor bazsalikom 1 fokhagyma gerezd 100gr szárított paradicsom (olajban) ...
Tovább
Garnéla rizottó friss bazsalikommal és zöldcitrommal

Garnéla rizottó friss bazsalikommal és zöldcitrommal

Frisshalpiac 2014. 12. 17. 0
Ha a mélyhűtőjében mindig tárol egy adag garnélát és tenger gyümölcsei mixet, akkor nem érhetik váratlan helyzetek, rövid idő alatt igen ízletes fogás...
Tovább
Serpenyőben pirított lazac szójaszósszal és gyömbérrel

Serpenyőben pirított lazac szójaszósszal és gyömbérrel

Frisshalpiac 2014. 12. 15. 0
Íme egy recept, ami kitűnő vendégváró, de mégsem kell hozzá az egész napot a konyhában tölteni. Az alapanyag beszerzését bízza ránk, és várja, amíg ...
Tovább
Wokban sült zöldséges rák

Wokban sült zöldséges rák

Frisshalpiac 2014. 12. 10. 0
Ezt a receptet bármikor bedobhatjuk, ha van 20 percünk egy esti vacsora elkészítéséhez. Ha nincsen WOK sütőnk otthon, akkor egy nagyobb serpenyő is me...
Tovább