Rólunk

Friss hal, hetente többször!

Cégünk több mint 10 éves kül- és belföldi szakmai tapasztalattal, elsősorban friss tengeri halak importjával, kis és nagykereskedelmi egységek ellátásával foglalkozik.

Büszkék vagyunk arra, hogy évek óta folyamatosan, kiváló budapesti és vidéki éttermeket és szállodákat láthatunk el termékeinkkel.

Kiemelkedően fontosnak tarjuk, hogy csakis ellenőrzött és a legszigorúbb kritériumoknak megfelelő,válogatott helyekről, tenyésztőktől származó, kiváló minőségű halakat szerezzük be, ezért hetente többször érkeznek hozzánk a világ különböző pontjairól friss szállítmányok.

Termékeink között a legkülönfélébb tengeri halak, kagylók és rákok szerepelnek, illetve egyéb vevői igényekhez igazodva, olyan különlegességeket is be tudunk szerezni, ami aktuális kínálatunkban nem szerepel.

2015 júliusában megnyitottuk üzletünket is, ahol személyesen is ki tudjuk szolgálni vevőinket . A rendeléseket webáruházunkon keresztül is teljesítjük, akár személyesen, bolti  átvétellel, illetve házhozszállítással.

Halainkat minden esetben a vásárlói igényeket szem előtt tartva készítjük elő, dolgzzuk fel, akár konyhakész állapotig, majd vákuumcsomagolva, jégágyon szállítjuk.

Saját HACCP rendszert alkalmazunk, hogy termékeink minden vizsgálati szempontnak kifogástalanul megfeleljenek.

 A halakkal való kereskedelem számunkra küldetés is, hiszen nem titkolt célunk, a minél szélesebb körű magyarországi halfogyasztás elterjesztése, ezzel egyenrangúan hozzájárulva az egészséges táplálkozás alapjaihoz.

 Öröm számunkra, hogy termékekkel foglalkozhatunk, amelyeknek nem csak az élvezeti értéke magas, hanem szervezetünk számára is létfontosságúak.