A megrendelés menete

A FISH FOOD BÜFÉ menüpontban található ételeket házhozszálltjuk a 11. és 22. kerületben a nyitvatartási időben. (Keddtől Szombatig 11:30 - 16:00) A kiszállítás várható ideje általában 30-60 perc szokot lenni, a rendelés visszaigazolásától számítva. A megrendeléshez szükséges lépéseket a lenti pontokban találja.

 

1.      Regisztráció, bejelentkezés – miért kell regisztrálnom?

A weboldalon való böngészéshez nem szükséges regisztrálnia, viszont webáruházunkból regisztrációt követően tud vásárolni. A regisztráció szükséges a megrendelésének visszaigazolásához, a szállításhoz, illetve a regisztráció segít nekünk abban, hogy a megfelelő termék és szállítási információkkal lássuk el Önt.

Amennyiben már vásárolt tőlünk, jelentkezzen be az oldal bal felső sarkában található „felhasználói fiók” fülre kattintva.

 

Adatvédelemmel kapcsolatosan itt kaphat tájékoztatást.

 

2.      Termékek kiválasztása

A webáruház fülön, a „termékeink” menüpontra kattintva friss és fagyasztott termékeinkből választhat. A választás megkönnyítésére összegyűjtöttük az adott termék ismertetőjegyeit, egységsúly kategóriáját, javasolt adagok számát személyenként, illetve a feldolgozottsági fokát.

További ötleteket meríthet recepteket tartalmazó menüpontban is.  

 

A kiválasztott termékre kattintva az üres mezőbe beírhatja a rendelési mennyiséget, amely minden esetben egységszámot (a leírásban található, hogy egy egyésg 500gr-ra vagy 1kg-ra vonatkozik) jelöl vagy a +/- jelekre kattintva növelheti/csökkentheti a mennyiséget. A „kosárba rak” mezőre kattintva a megrendelt tételek az Ön bevásárolókosarába kerülnek.

 

3.      A megrendelés módosítása

 

A megrendelés folyamán a weboldal jobb felső sarkában a kosár menüpontra kattintva ellenőrizheti kosarának tartalmát, amelyet a megrendelés befejezéséig tetszőlegesen módosíthat.

Amennyiben a rendelés leadását követően szeretne módosítani, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 06 70 7700360 telefonszámon vagy az alábbi e-mail címen: iroda@frisshalpiac.hu

 

4.      A megrendelés elküldése

Amennyiben az összes megvásárolni kívánt terméket kosarába tette, és ellenőrizte a mennyiségeket, meg kell adnia a szállítási címet, amelyen át kívánja venni a terméket.

Ezt követően a rendelés megerősítése mezőre kattintva véglegesítheti és küldheti el hozzánk megrendelését.

 

5.      Visszaigazolás

 

Ügyfélszolgálatunkon keddtől szombatig 8:00h - 18:00h között dolgozzuk fel a beérkező megrendeléseket, és a beérkezést követő 24 órán belül munkatársunk telefonon felkeresi Önt, a rendelésének részleteivel kapcsolatban.

 

6.      Minimum rendelés érték házhozszállításra:

Cégünk minimálisan 5000 Ft-ot elérő rendeléseket tudja házhoz szállítani.

 

7.      Árainkról

A tőkehúskészítményekhez hasonlóan a haláruk ára is jellemzően kilogrammonkénti egységárban meghatározható, így webáruházunkban íly módon feltüntetett árakat találhat. Minden terméknél megtalálható a termék becsült tömege, azonban a rendelése leadásakor Ön darabszámot ad meg, amelyet rendszerünk automatikusan átszámol Ft/kg értékekre. Mérlegelt termékről lévén szó, a megrendelés leadásakor szereplő és a visszaigazoló e-mailben szereplő ár tájékoztató jellegű, fizetéskor a termék pontos tömegét vesszük alapul, ami miatt a végső ár kissé eltérhet.

 

8.      Fizetés mód

A megrendelésének ellenértékét a termékek átvételekor futárunknál készpénzzel, terminállal (bankkártyával) vagy átutalással (előreutalás) tudja rendezni. (Banki átutalásnál kérem minden esetben várja meg a részletező e-mailt, amit a kiszállítás napján szoktunk kiküldeni!)

 

9.      Kiszállítás

Kiegészítés a járványügyi helyzetre való tekintettel:

Nyitvatartásunk: KEDDtől SZOMBATIG 11:30h - 16:00h között. Rendeléseket a megszokott módókon tudnak leadni (webshop,email,telefon,üzenet)

A megrendeléseket igyekszünk 24 órán belül (legkésőbb 48 órán belül) kiszállítani Önöknek. A kiszállítás menetével kapcsolatos bővebb információkat telefonon keresztül tudjuk megosztani.

Az alapkiszállítási területeink (Budapest összes kerülete) közé felvettük, még a környező agglomerációkat is pl: Törökbálint, Érd, Diósd,Budaörs. Amennyiben az agglomerációban lakik és házhozszállítással szeretne rendelni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon. (+36707700360)

Folyami hal rendelésénél (elsősorban ponty) lehetőséget biztosítunk a tárgynapon (9:00h-ig) leadott megrendelések azonos napon történő felvételére.

 


 

A termékeink minőségének záloga a frissesség, így a kiszállításokat az áru beérkezéséhez igazítottuk annak érdekében, hogy a legjobb minőséget biztosítsuk megrendelőink számára. Az alábbi táblázatban összefoglaltuk a friss szállítmányokra vonatkozó megrendelési határidőket az adott napi kiszállítás érdekében.

 

Megrendelési határidő

Kiszállítás napja

Keddtől Péntekig leadott rendeléseket (8:00-20:00)

24 - 48 órán belül szállítjuk

Szombaton (délután) leadott megrendelését

Legkorábban, a következő héten kedden tudjuk szállítani.

Folyami halak megrendelésénél van lehetőség az azonalli átvételhez

 

 

10.  Kiszállítási időpont

Kollégánk a rendelés beérkezését követően 8 órán belül telefonon egyezteti Önnel a megrendelését, valamint a kiszállítás tervezett napját és hozzávetőleges időpontját.

Mivel kollégánk a rendelési űrlapon megadott telefonszámon veszi fel a kapcsolatot Önnel, kérjük, az elérhetőségeinek megadásakor ellenőrizze azok valódiságát és helyességét, telefonos elérhetőség hiányában sajnos nem áll módunkban rögzíteni megrendelését.

 

11.  Kiszállítási díjak

A bővített kiszállítási területeken (pl.: Budaörs, Törökbálint, Diósd,Érd, stb.) NEM érvényes a díjtalan kiszállítás a 20.000 Ft-ot meghaladó megrendelések esetén sem. Ilyen kiszállítások alkalmával egyedileg, előre leegyeztett kiszállítási díjat számolunk fel.

20 000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás Budapesten belül ingyenes

20 000 Ft alatti rendelések kiszállítási díjai:

 

Kiszállítási terület:Kiszállítás díja:
XI. kerületbe

1.190 Ft

I.,II., V.,VI.,VII.,VIII.,IX.,XII.,XIII.,XIV., és XXII. kerületekbe

1.800 Ft

III.,IV.,X.,XV.,XXI. kerületekbe

2.000 Ft

XVI.,XVII.,XVIII.,XIX.,XX. kerületekbe

2.200 Ft

 

 

 

 

 

5000 Ft alatti megrendelést csak bolti átvétel esetén tudunk teljesíteni!

 

12.  A tárolásról

 

Annak érdekében, hogy kifogástalan terméket jutassunk el az Ön asztalára, a legmagasabb élelmiszerbiztonsági követelményeknek (HACCP tanúsítvány) megfelelően szállítjuk és tároljuk termékeinket.

A termékeink átvételét követően felhasználásig gondoskodjon azok megfelelő hőmérsékleten tartásáról (hűtőszekrény, 0 – 5 C fokon) és lehetőség szerint 72 órán belül fogyassza el. Amennyiben váratlan probléma miatt nincs lehetősége feldolgozni az alapanyagot, úgy konyhakész állapotban, az erre megfelelő csomagolásban fagyasztható a legtöbb termék, (kivétel:friss kagylók, osztrigák), így később felhasználhatja.

 

A halak optimális, feldolgozásig történő tárolásához javasoljuk a csöpögtetővel rendelkező, légmentesen záródó dobozban való tárolást. (Bármilyen csepegtető tálcával ellátott edény megfelel pl: http://tupperdiszkont.hu/frissentartas?product_id=249)

 

13.  Elérhetőségek

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a boltunkban személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket. Címünk:  1116 Budapest  Kondorosi út 3.

Várjuk Önöket szeretettel!