A megrendelés menete

1.      regisztráció, bejelentkezés – miért kell regisztrálnom?

A weboldalon való böngészéshez nem szükséges regisztrálnia, viszont webáruházunkból regisztrációt követően tud vásárolni. A regisztráció szükséges a megrendelésének visszaigazolásához, a szállításhoz, illetve a regisztráció segít nekünk abban, hogy a megfelelő termék és szállítási információkkal lássuk el Önt.

Amennyiben már vásárolt tőlünk, jelentkezzen be az oldal bal felső sarkában található „felhasználói fiók” fülre kattintva.

 

Adatvédelemmel kapcsolatosan itt kaphat tájékoztatást.

 

2.      Termékek kiválasztása

A webáruház fülön, a „termékeink” menüpontra kattintva friss és fagyasztott termékeinkből választhat. A választás megkönnyítésére összegyűjtöttük az adott termék ismertetőjegyeit, egységsúly kategóriáját, javasolt adagok számát személyenként, illetve a feldolgozottsági fokát.

További ötleteket meríthet recepteket tartalmazó menüpontban is.  

 

A kiválasztott termékre kattintva az üres mezőbe beírhatja a rendelési mennyiséget, amely minden esetben darabszámot jelöl vagy a +/- jelekre kattintva növelheti/csökkentheti a mennyiséget. A „kosárba rak” mezőre kattintva a megrendelt tételek az Ön bevásárolókosarába kerülnek.

 

3.      A megrendelés módosítása

 

A megrendelés folyamán a weboldal jobb felső sarkában a kosár menüpontra kattintva ellenőrizheti kosarának tartalmát, amelyet a megrendelés befejezéséig tetszőlegesen módosíthat.

Amennyiben a rendelés leadását követően szeretne módosítani, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 06 70 7700360 telefonszámon vagy az alábbi e-mail címen: iroda@frisshalpiac.hu

 

4.      A megrendelés elküldése

Amennyiben az összes megvásárolni kívánt terméket kosarába tette, és ellenőrizte a mennyiségeket, meg kell adnia a szállítási címet, amelyen át kívánja venni a terméket.

Ezt követően a rendelés megerősítése mezőre kattintva véglegesítheti és küldheti el hozzánk megrendelését.

 

5.      Visszaigazolás

 

Ügyfélszolgálatunkon hétköznap 8-18 óra között, szombaton 9-112 óra között dolgozzuk fel a beérkező megrendeléseket, és a beérkezést követő 24 órán belül munkatársunk telefonon felkeresi Önt, és szóbeli egyeztetést követően visszaigazoló e-mailt küld.

 

6.      Minimum rendelés érték házhozszállításra:

Cégünk minimálisan 5000 Ft-ot elérő rendeléseket tudja házhoz szállítani.

 

7.      Árainkról

A tőkehúskészítményekhez hasonlóan a haláruk ára is jellemzően kilogrammonkénti egységárban meghatározható, így webáruházunkban íly módon feltüntetett árakat találhat. Minden terméknél megtalálható a termék becsült tömege, azonban a rendelése leadásakor Ön darabszámot ad meg, amelyet rendszerünk automatikusan átszámol Ft/kg értékekre. Mérlegelt termékről lévén szó, a megrendelés leadásakor szereplő és a visszaigazoló e-mailben szereplő ár tájékoztató jellegű, fizetéskor a termék pontos tömegét vesszük alapul, ami miatt a végső ár kissé eltérhet.

 

 

8.      Fizetés mód

A megrendelésének ellenértékét a termékek átvételekor futárunknál készpénzzel vagy PayPal-on egyenlítheti ki.

 

9.      Kiszállítás

A termékeink minőségének záloga a frissesség, így a kiszállításokat az áru beérkezéséhez igazítottuk annak érdekében, hogy a legjobb minőséget biztosítsuk megrendelőink számára. Az alábbi táblázatban összefoglaltuk a friss szállítmányokra vonatkozó megrendelési határidőket az adott napi kiszállítás érdekében.

 

Megrendelési határidő

Kiszállítás napja

Kedd délután 16 óráig

Folyó hét péntek, szombat

Csütörtök 18:00-ig

Következő hét hétfő, kedd

Csütörtökön és vasárnap a kiszállítás SZÜNETEL

 

 

Rendelési minta:

Ön 09. 26-án, péntek este 19 órakor szeretné meglepni vendégeit valamilyen halkülönlegességgel, ehhez legkésőbb 09.23-án, kedd délután 16 óráig adja le megrendelését. 

 

10.  Kiszállítási időpont

Kérjük, rendelésleadásakor az erre szolgáló pontban adja meg az átvevő személy nevét, az átvétel pontos címét, egy telefonos elérhetőséget, az Ön számára megfelelő kiszállítási napot és időintervallumot. A kiszállítás napjához kapcsolódó megrendelési határidőkről a 9. Pontban tájékozódhat.

 

Kollégánk a rendelés beérkezését követően 4 órán belül telefonon egyezteti Önnel a megrendelését, valamint

·         a kedd délután 16 óráig beérkezett megrendelésekről szerdai napon,

·         a csütörtök 18 óráig beérkezett megrendelésekről szombati napon

küldünk visszaigazolást a kiszállítás pontos adatairól.

Mivel kollégánk a rendelési űrlapon megadott telefonszámon veszi fel a kapcsolatot Önnel, kérjük, az elérhetőségeinek megadásakor ellenőrizze azok valódiságát és helyességét, telefonos elérhetőség hiányában sajnos nem áll módunkban rögzíteni megrendelését.

 

11.  Kiszállítási díjak

20 000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás Budapesten ingyenes

20 000 Ft alatti rendelések kiszállítási díja:

XI. kerületbe: 1190,- Ft

I.,II., V.,VI.,VII.,VIII.,IX.,XII.,XIII.,XIV., és XXII. kerületekbe: 1.590,- Ft

III.,IV.,X.,XV.,XXI. kerületekbe: 1.790,- Ft

XVI.,XVII.,XVIII.,XIX.,XX. kerületekbe: 1.990,- Ft

 

5000 Ft alatti megrendelést csak bolti átvétel esetén tudunk teljesíteni!

 

12.  A tárolásról

 

Annak érdekében, hogy kifogástalan terméket jutassunk el az Ön asztalára, a legmagasabb élelmiszerbiztonsági követelményeknek (HACCP tanúsítvány) megfelelően szállítjuk és tároljuk termékeinket.

A termékeink átvételét követően felhasználásig gondoskodjon azok megfelelő hőmérsékleten tartásáról (hűtőszekrény, 0 – 5 C fokon) és lehetőség szerint 48 órán belül fogyassza el. Amennyiben váratlan probléma miatt nincs lehetősége feldolgozni az alapanyagot, úgy konyhakész állapotban, az erre megfelelő csomagolásban fagyasztható a legtöbb termék, (kivétel:friss kagylók, osztrigák), így később felhasználhatja.

 

A halak optimális, feldolgozásig történő tárolásához javasoljuk a csöpögtetővel rendelkező, légmentesen záródó dobozban való tárolást.

 

13.  Elérhetőségek

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a boltunkban személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket. Címünk:  1116 Budapest  Kondorosi út 3.

Várjuk Önöket szeretettel!