A halételekről

1.     Halételek percek alatt, friss, konyhakész alapanyagból

Főzni jó, de a rohanó világban fontos szempont, hogy gyorsan elkészíthető ételeket tegyünk a család asztalára. A hallal és tenger gyümölcseivel készített fogások nem igényelnek hosszú sütési-főzési időt, ráadásul egy-két bonyolultabb receptet leszámítva, döntő többségük könnyen elkészíthető. Különösen, ha olyan alapanyagot választ hozzá, mely konyhakész, és csupán minimális előkészületet igényel.

Bár a rántott hal és a halászlé is kiváló étel, de az általunk forgalmazott halakból sok egyéb különleges fogást készíthet el. Akár tengeri vagy folyami halakról, esetleg tengeri herkentyűkről van szó, az elkészítési módok száma végtelen. Süthetjük, főzhetjük, grillezhetjük, párolhatjuk vagy akár posírozhatjuk az alapanyagot, és csupán néhány, minden háztartásban megtalálható egyszerű fűszerrel és egyéb ízesítővel mint a zöldfűszerek, fehérbor, citrom, fokhagyma percek alatt csodát varázsolhatunk az asztalra.

Lépjen be velünk a halételek változatos világába, rendeljen tőlünk mindig friss alapanyagot!

 

2.     Egyen az egészségéért!

Koleszterinben szegény,  fehérjében és ásványi anyagokban gazdag, a szervezet számára fontos omega-3 zsírsavak forrása – mégis Magyarországon a sereghajtók között vagyunk az éves halfogyasztásban. Ennek egyik oka, hogy nehézkes a jó alapanyag beszerzése.

Ebben segítünk most Önnek, házhoz visszük a kiváló minőségű, friss halakat!

A halhús laza szövetszerkezetű, emiatt könnyen emészthető, sportolóknak, diétázóknak is kifejezetten ajánlott az étrendbe illesztése. Heti kétszeri halfogyasztással a kutatások szerint jelentősen csökkenthető a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázata.

 

3.     Halat enni menő!

Engedje, hogy otthonába is begyűrűzzön az egyre szélesebb kört megszólító hazai gasztroforradalom! Sorra nyílnak a halételeket kínáló éttermek, de az étkezési szokások reformja a saját háztartásunk átalakításában gyökerezik.

A gasztrobloggerek oldalain is egyre több halas recept bukkan fel, melyhez kiváló alapanyagokat tudunk biztosítani. Legyen szó nagyobb vendégségről, vagy csak egy gyorsan elkészíthető, könnyű vacsoráról, a halas ételekben nem fog csalódni. Kísérletezzen bátran, mi biztosítjuk hozzá a kiváló alapanyagot!